24ωρο κέντρο λήψης σημάτων

etaireia-systhmatwn-asfaleias

Οι ιδρυτές της Nobel Security διαθέτοντας 25ετή πείρα στα συστήματα ασφαλείας, δημιούργησαν το 2007 το εν λόγω 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων, το δίκτυο του οποίου σήμερα – έπειτα από αρκετά χρόνια σταθερής, αξιόπιστης και δυναμικής πορείας – περιλαμβάνει 7.000 ενεργούς συνδρομητές και περισσότερους από 100 εξωτερικούς συνεργάτες.

Για τους ανθρώπους της Nobel Security, η ικανοποίηση του πελάτη αλλά και η δημιουργία μιας σταθερής, μακροχρόνιας και αλληλένδετης συνεργασίας αποτελούν πρωταρχικό μέλημα. Η εταιρία μας, δίνει τεράστια έμφαση στην ασφάλεια της συνεργασίας και για αυτό το λόγο δεν παρέχουμε λιανική πώληση των υπηρεσιών μας και δεν εμπορευόμαστε συστήματα συναγερμού.

Το 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμών και εικόνας απευθύνεται αποκλειστικά σε τεχνικούς εγκαταστάτες συστημάτων, που δραστηριοποιούνται σε όλη την επικράτεια. Η εταιρία μας δημιουργήθηκε από εγκαταστάτη και δέσμευσή μας είναι να παραμείνει για εγκαταστάτες. Η Nobel Security εξάλλου, δεν αντιμετωπίζει τους εγκαταστάτες ως πελάτες, αλλά αναγνωρίζει την σημαντική συμβολή τους ως συνεργατών στην δημιουργία του βασικού κορμού της “ομάδος” μας.

Για όλους εμάς στην Nobel Security, η ασφάλεια δεν αποτελεί διαπραγματεύσιμο όρο, αλλά είναι ταυτόσημη της αξιοπιστίας. Η ασφάλεια για εμάς, αποτελεί έναν άκαμπτο κύκλο εργασιών, που συνοδεύεται από την απαραίτητη πείρα, τεχνογνωσία και συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Γιατί NOBEL SECURITY και 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων;

Όταν ο συναγερμός είναι συνδεδεμένος σε 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων, έχει μεγαλύτερη ασφάλεια και αμεσότητα, διότι χωρίς σύνδεση, δεν παρακολουθείται από κανέναν. Ακόμη και αν σας ενημερώνει ο συναγερμός στο κινητό σας, δεν υπάρχει κανείς να ενημερώσει την Αστυνομία ή να σας πει για ποιο λόγο χτυπάει, αν υπάρχει παραβίαση ή διακοπή ρεύματος ή πρόβλημα με την μπαταρία με αποτέλεσμα, όταν σας έρθει το μήνυμα, να μην ξέρετε γιατί χτυπάει ο συναγερμός.

Επίσης το κάθε μήνυμα που στέλνει ο συναγερμός στο κινητό, σας χρεώνει, πράγμα που δεν κάνει ένα κέντρο λήψης για τις κλήσεις, τα e mail, τα sms και κάθε ενημέρωση που σας στέλνει.

Ακόμα, το κέντρο λήψης ενημερώνει τον τεχνικό για κάποιο πρόβλημα που μπορεί να έχει ο συναγερμός σας. Ενώ ο τηλεφωνητής σας, με μια αναπάντητη κλήση ή ένα απρόσωπο sms, δεν μπορεί να κάνει διάγνωση και αφήνει ανυπεράσπιστους εσάς και την περιουσία σας.

asfaleia-shmatwn-synagermwn-sxhmatismenh-me-synefa-panw-apo-twn-ourano-ths-polhs