Ειδη Σηματων

Σημα συναγερμου με ενδειξη της ζωνης απο την οποια προηλθε και σημα επαναφορας της ζωνης απο συναγερμο

Δίνεται με ακρίβεια η τοποθεσία της ζώνης ασφαλείας του χώρου σας από την οποία δεχτήκαμε το σήμα. Εφόσον διαπιστωθεί ότι ο οποιοσδήποτε κίνδυνος έχει παρέλθει, επανέρχεται ο συναγερμός σας στην αρχική του ενεργή κατάσταση.

Σημα για φωτια και ζωνη στην οποια εκδηλωθηκε

Αποστέλλεται συγκεκριμένο σήμα στο κέντρο μας, όταν πρόκειται για περίπτωση φωτιάς, και επισημαίνεται η ζώνη στην οποία εκδηλώθηκε η φωτιά.

Σημα για χαμηλη ταση μπαταριας και αλλα τεχνικα προβληματα

Μάθετε πότε η μπαταρία του συναγερμού σας βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, ώστε τυχόν να σταματήσει να τροφοδοτεί το σύστημα ασφαλείας σας. Επίσης σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να υπάρξει σχετικά με το συναγερμό σας, ώστε να μπορείτε έγκαιρα και αποτελεσματικότερα να διορθώσετε το πρόβλημα με την βοήθεια ενός τεχνικού.

Σημα εξαναγκασμου αφοπλισης του συναγερμου υπο την απειλη κακοποιου

Μας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίζουμε εάν κάποιος εισβολέας προσπαθεί να σας επιβάλει να αφοπλίσετε τον συναγερμό σας, έτσι ώστε να λάβουμε άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισής του, με ειδοποίηση της αστυνομίας.

Σημα διακοπης ηλεκτρικου ρευματος και επαναφορας αυτου

Κατά την διάρκεια διακοπής της ηλεκτροδότησης του συναγερμού σας, μας έρχεται η σχετική ειδοποίηση για να γνωρίζουμε τον λόγο που διακόπηκε η δυνατότητα προστασίας σας, και αντίστοιχα, όταν επανέλθει, λαμβάνουμε το ανάλογο σήμα.

Σημα για παρενοχληση πληκτρολογιου

Όταν κάποιος προσπαθεί να παραβιάσει το σύστημα ασφαλείας σας, είτε πληκτρολογώντας επανειλημμένα λανθασμένο κωδικό είτε προσπαθώντας να παραποιήσει τις αρχικά εγκατεστημένες πληροφορίες του συναγερμού σας, τότε έρχεται συγκεκριμένο σήμα σε εμάς και ενεργοποιείται ο συναγερμός.

Σημα βλαβης τηλεφωνικης γραμμης και αποκαταστασης αυτης

Οποιαδήποτε διακοπή επικοινωνίας του συναγερμού σας με το κέντρο μας, μπορούμε να την γνωρίζουμε από την στιγμή που παρέλθουν 24 ώρες από την ώρα που λάβαμε το τελευταίο σήμα του συστήματος συναγερμού σας μέσω της τηλεφωνικής σας γραμμής. Ενημερώνουμε για την διακοπή λήψης σήματος τον τεχνικό ή τον πελάτη και προχωράμε σε άμεση επανασύνδεση του συστήματος συναγερμού σας, εφόσον αυτή είναι δυνατή.

Συνδρομή από 62€ / εξάμηνο. Καλέστε μας στο 210-3312789.