Ενημερωση Συνδρομητων

Αναφορες e-mail

Μπορείτε να λαμβάνετε αυτόματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφορές των κινήσεων του συναγερμού σας και αναφορές από τους εγκαταστάτες μας για όλα τα συμβάντα και τις ενέργειες που πραγματοποιούνται .

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Οι χειριστές μας είναι καθημερινά διαθέσιμοι για να σας εξυπηρετήσουν όλο το 24ωρο .

Ακόμη και τις μεταμεσονύκτιες ώρες υπάρχει πάντα ένας χειριστής μας ο οποίος μπορεί να σας καθοδηγήσει βήμα- βήμα για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος έχετε.

Τα τεχνικής φύσεως προβλήματα συνήθως λύνονται άμεσα μέσω της τηλεφωνικής μας υποστήριξης. Θέτοντας μια σειρά ερωτήσεων ο τεχνικός θα εντοπίσει το πρόβλημά σας και θα σας βοηθήσει να το λύσετε .

Παρ’ όλ’ αυτά, εάν δεν μπορεί να εντοπισθεί το πρόβλημα, τότε ένας τεχνικός που συνεργάζεται μαζί μας θα μπορέσει να επισκεφθεί τον χώρο εγκατάστασης της μονάδας σας απο Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 17:00, καθώς και Σαββατοκύριακο, εάν είναι επείγουσα η κατάσταση.

Ενημερωση συνδρομητων για απωλεια επικοινωνιας με SMS

Z

Σηματα που χρηζουν αμεσων ενεργειων για επειγοντα περιστατικα οπως διαρρηξη, φωτια, προσωπικη απειλη ή ιατρικη βοηθεια

 
Z

Σηματα απωλειας επικοινωνιας του συστηματος με το κεντρο ληψης

 
Z

Σηματα που δειχνουν την αυξομειωση της θερμοκρασιας

 
Z

Σηματα που δειχνουν την κατασταση ετοιμοτητας του συναγερμου, οπως πτωση της μπαταριας του συναγερμου ή διακοπη ρευματος

 
Z

Σηματα οπλισης και αφοπλισης του συναγερμου καθως και για ο,τι αλλο ειναι αναγκαιο να γνωριζετε για την κατασταση προστασιας του χωρου σας.

Συνδρομή από 62€ / εξάμηνο. Καλέστε μας στο 210-3312789.