Η εταιρια μας

ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΑΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

Για την Nobel Security πρωταρχικό μέλημα και στόχος είναι η ανάπτυξη μιας σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης που εγγυάται την ομαλή και ασφαλή παροχή υπηρεσιών από την εταιρία μας προς τους συνδρομητές της, μέσω του ασφαλούς δικτύου των εγκαταστατών της.

Η μακροχρόνια αυτή σχέση αντιμετωπίζεται από την εταιρία μας με επαγγελματισμό, έχοντας ως προτεραιότητα την ικανοποίηση του πελάτη.

Η εταιρία μας προσφέρει υψηλή ποιότητα ζωής, απαλλαγμένη από το άγχος που ανησυχεί τόσο τους επιχειρηματίες για τα κτίριά τους, όσο και τους ιδιώτες για το ακίνητό τους και την περιουσία τους.

H ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 11 ΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΕ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Το 2007 δημιουργήθηκε το 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων, το οποίο μετά από μια σταθερή, αξιόπιστη και δυναμική πορεία στον χώρο, αριθμεί περισσότερες από 5.000.000 λήψεις ανά μήνα και πάνω από 100 εξωτερικούς συνεργάτες.

Ο συνδυασμός της πολυετούς πείρας μας  και της άριστης γνώσης του αντικειμένου, καθιστούν την Nobel Security την πιο ασφαλή επιλογή για την προστασία σας.

Με τον πιο επαγγελματικό τρόπο, οι χειριστές μας αντεπεξέρχονται σε όλους τους κινδύνους που μπορούν να εμφανιστούν στον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο.

Στο επικεντρο μας βρισκεται παντα ο πελατης και οι ιδιαιτερες αναγκες του.

Στο ευρυ πελατολογιο μας συγκαταλεγονται ιδιωτικες επιχειρησεις και καταστηματα.

Με στοχο την αριστη εξυπηρετηση σας και σκοπο μια υγιη συνεργασια, χτιζουμε σχεσεις εμπιστοσυνης, που αυξανονται χρονο με το χρονο.

Η εταιρια μας εξειδικευεται στην παροχη υπηρεσιων ασφαλειας.

Διαθετει εξελιγμενο τεχνολογικο εξοπλισμο, με τα πιο συγχρονα τεχνολογικα μεσα που της επιτρεπουν να αντεπεξελθει σε καθε κινδυνο.

Διαθετουμε ενα απο τα καλυτερα κεντρα ληψης σηματων, που δινει την δυνατοτητα να σας προσφερoyme την απολυτη παροχη υπηρεσιων ασφαλειας και φυλαξης.

Το 24ωρο κΕντρο λΗψης σημΑτων

Το κέντρο λήψης σημάτων συναγερμών και εικόνας απευθύνεται αποκλειστικά σε τεχνικούς εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, που δραστηριοποιούνται σε όλη την επικράτεια.

Η εταιρία μας δημιουργήθηκε από εγκαταστάτη και δέσμευσή μας είναι να παραμείνει για εγκαταστάτες. Η εταιρία μας εξάλλου, δεν αντιμετωπίζει τους εγκαταστάτες ως πελάτες, αλλά αναγνωρίζει την σημαντική συμβολή τους ως συνεργάτες στην δημιουργία του βασικού κορμού της ομάδας μας.

Για όλους εμάς στην Nobel Security, η ασφάλεια δεν αποτελεί διαπραγματεύσιμο όρο, αλλά είναι ταυτόσημη της αξιοπιστίας.

Η ασφάλεια για εμάς, αποτελεί ένα άκαμπτο κύκλο εργασιών, που συνοδεύεται από την απαραίτητη πείρα, τεχνογνωσία και συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Συνδρομή από 62€ / εξάμηνο. Καλέστε μας στο 210-3312789.