Σηματα GPRS/IP

 

Σηματα GRPS/IP

Mε την χρήση της τεχνολογίας GPRS, παρακάμπτοντας την χρήση σταθερής τηλεφωνίας, η Nobel Security δέχεται σήματα ασφαλείας από προστατευόμενους χώρους στους οποίους δεν υπάρχει σταθερή τηλεφωνία ή από οπουδήποτε χρειάζεται ασύρματη επικοινωνία. Έχουμε λοιπόν την δυνατότητα να δεχόμαστε σήματα μέσω κινητής τηλεφωνίας σε πραγματικό χρόνο.

Με την χρήση της υπηρεσίας GPRS αποφεύγεται ο κίνδυνος απώλειας του σήματος. Δεν μπορεί να διακοπεί η επικοινωνία με το κέντρο, λόγω του ότι δεν βασίζεται στην ενσύρματη επικοινωνία.

Ελέγχεται η επικοινωνία με τον συναγερμό κάθε 4 λεπτά και σε περίπτωση που κοπεί η σύνδεση είτε από αδυναμία του παρόχου κινητής τηλεφωνίας είτε από παρεμβολές , ενημερώνουμε γρήγορα τον πελάτη.

Έτσι ο πελάτης έχει και την δυνατότητα σύνδεσης κινητών προστατευόμενων χώρων με το κέντρο λήψης σημάτων μας, όπως σκάφη αναψυχής, πλοία και άλλα πλεούμενα.

 

TO GPRS/IP στέλνει τα σήματα στο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού και εικόνας με πλήρη αξιοπιστία χωρίς να χαθεί κανένα . Με την χρήση IP συσκευών η Nobel Security έχει την δυνατότητα να δεχτεί σήματα σε πραγματικό χρόνο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε σύστημα συναγερμού μέσω τηλεφωνικής γραμμής (PSTN/ISDN) και με όλα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας.

Επίσης έχει την δυνατότητα συνεργασίας με όλους τους δέκτες όπως ΙΝΙΜ, PARADOX, SIRION, ROEL,TRIKDIS, SIGMA PRO κ.ά. Λειτουργεί ακόμα και αν η τηλεφωνική σας σύνδεση διακοπεί.

Υποστηριξη Γραμμων I.P.

Nobel Security μπορεί να δέχεται σήματα από εγκατεστημένες κεντρικές μονάδες των συστημάτων ασφαλείας των συνδρομητών της μέσω I.P. τηλεφώνου. Το σύστημα GPRS/IP έχει πλήρη αξιοπιστία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε σύστημα συναγερμού μέσω τηλεφωνικής γραμμής ή μέσω BUS σε πρωτόκολλο Contact ID.

Συνδρομή από 62€ / εξάμηνο. Καλέστε μας στο 210-3312789.